La Regidoria de Joventut de Castelló programa un cicle de concerts i revifa la polèmica amb Cultura

9/03/2019 - 

CASTELLÓN. La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló ha posat en marxa el cicle de concerts El so del talent. Oficialment l'objectiu és potenciar i posar en valor el talent musical dels grups locals, segons ha informat l'Ajuntament, però el fet que haja sigut una regidoria en mans del partit socialista (la dirigeix José Luis López) i, donat l'enfrontament que va viure l'alcaldessa Amparo Marco amb els dirigents de Compromís (la regidoria de Cultura la dirigeix una de les seues representants, Verònica Ruiz), és una nova mostra del periode preelectoral actual. 

Segons les fonts municipals, Marco ha destacat que la iniciativa "potencia l'alternativa d'oci de cap de setmana, reforçant el ja famós tardeo dels dissabtes que tan bé està funcionant a Castelló i animant la vida social, cultural i econòmica de la ciutat amb una oferta lúdica a la qual s'apunten cada vegada més persones d'altres municipis, tant de la província com de València".

L'Ajuntament programa d'aquesta manera una sèrie d'actuacions musicals que es prolongaran durant tota la primavera i el primer concert de les quals tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores, en la plaça de les Aules, amb la banda Els Criptozoos sobre l'escenari. Junt a ells ells, conformen el cartell els grups del panorama musical local Dusting, Simago Lemons, The Sigmunds, Kasparov i la cantant Bàrbara Breva.

Tots els concerts se celebraran dos dissabtes consecutis dels mesos de març, abril i maig en la plaça de les Aules a partir de les 19.30 hores. Així seran els dies 9 i 16 de març, 6 i 13 d'abril, i 4 i 11 de maig els que tindran lloc les actuacions.

Estos son els grups:  

Los Criptozoos
Banda de punk-rock de Castelló. Guanyadors en 2011 del concurs Sequiol Rock, en 2012 van obtindre el premi Millor tema en valencià del concurs Castellón en Vivo i en 2013 van ser nomenats Millor cd de rock underground del programa britànic The Sunday Rock Show de l'emisora de ràdio BCFm de Bristol (Anglaterra).
 
Dusting
Banda de Castelló que realitza un repertori de versions dels classics dels rock internacional com ZZtop, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, The Rolling Stones, Free, Staus Quo, Kiss o Creedence Clearwater Revival.
 
Simago Lemons
Banda nascuda en 2006 per a un directe en el Reial Casino Antic de Castelló. El nom ix de dos establiments mítics de Castelló: Simago i Lemon. La resta ja es història.
 
The Sigmunds
Grup liderat per Raúl Castelló, qui troba un grup de músics per crear la banda amb la il·lusió de gaudir de la música. Han editat tres discos: La ciudad de los tornillos, O.I i Por ser lo que soy.
 
Kasparov
El grup de Castelló que més concerts celebra al llarg de l’any. Amb un directe molt potent fan versions de temes festers dels anys ‘60 i ’70.
 
Bárbara Breva
Cantant de jazz. Una de les veus més importants de la província, qui a més de tindre la seua pròpia banda, amb els millor músics del panorama jazzístic, actua amb totes les grans bandes de jazz de les nostres comarques.

Noticias relacionadas

next