La tercera tertúlia serà AQUEST DIVENDRES 

El cicle 'Xerrades del centenari a la Celtic' assenta a Héctor Font, César Arzo i Xisco Nadal

28/03/2023 - 

VILA-REAL. La Penya Celtic Sumbarí i l’Associació per la Història i l’Estadística del Futbol a Vila-real (AHEFAV) continuen amb el cicle de Xerrades del centenari a la Celtic este proper divendres 31 de març amb una tertúlia que comptarà amb César Arzo, Héctor Font i Xisco Nadal, tres dels jugadors de Vila-real que van debutar en el primer equip com la primera gran fornada de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF que ara s’anomena, José Manuel Llaneza, en homenatge a l’històric dirigent del club. 

Estes tertúlies futbolístiques van nàixer amb la idea d’apropar a l’afició grogueta aquelles històries que envolten diferents capítols destacats del futbol a Vila-real de la mà dels seus protagonistes, ja siguen jugadors del Villarreal CF, periodistes, historiadors o aficionats. En este cas, complementarà als tres jugadors el periodista d’Onda Cero, Víctor Franch, que coneix molt bé esta trajectòria.

Després de la bona acollida de les dos primeres xerrades, este 31 de març continua el cicle el divendres a les 19 hores en la seu de la penya Celtic Sumbarí de Vila-real amb els protagonistes que van iniciar la seua trajectòria als camps federatius i que van aconseguir arribar a disputar competicions europees amb el club del seu poble. 

Des de la penya Celtic Submarí i l’AHEFAV animen a totes aquelles persones que estiguen interessades en presenciar la xerrada que acudisquen a la penya Celtic, amb entrada lliure, per passar una estona agradable coneixent un poc més el club i les seues històries, així com recordant els moments viscuts amb aquella gent que els va viure en primera persona.

 

Noticias relacionadas

next