amplia el PERÍODE subvencionable

L'Ajuntament de Castelló incrementa les ajudes a sales de música fins als 90.000 euros

7/10/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Castelló ha augmentat la partida destinada a les sales de música en directe amb un pressupost que arriba als 90.000 euros front als 60.000 de l'exercici anterior. Es tracta d’un increment de quasi un 50% respecte a l’anterior convocatòria i que es posa en marxa en un moment clau per a la reactivació del sector, un dels que més ha patit les restriccions marcades per la crisi sociosanitària.

Amb aquestes subvencions, tal com ha assenyalat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, “volem donar una empenta a totes aquelles sales que programen actuacions musicals en directe a la nostra ciutat, perquè sabem que és un col·lectiu molt important per a la promoció i contractació d’artistes i perquè hi haja una programació musical en directe activa i que dinamitze la nostra ciutat”.

La regidora Ruiz ha fet èmfasi en què “Castelló és una ciutat creativa, que fomenta la música i que aposta per la projecció dels seus artistes, intèrprets i compositors, així com en els espais que es dediquen a programar música en viu”.

Les activitats subvencionables han de desenvolupar-se en el període comprès entre l’1 de novembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022.

Reactivació del sector

La música en directe a Castelló "aporta singularitat, diversitat i mestissatge" d’estils i gèneres musicals, així com "propostes professionals i especialitzades". Per aquest motiu, i conscient de la situació restrictiva que ha viscut el sector en els últims temps, des de la Regidoria de Cultura s'ha fet una aposta "contundent i clara" per segon any consecutiu.

Després de la recent desescalada de restriccions a activitats de sales de música en directe, el consistori ha augmentat la quantia econòmica i el període de justificació “perquè totes les sales tinguen més oportunitats”.

...

Noticias relacionadas

next