De l'11 al 18 de març

L'Ajuntament de Nules ofereix un servei especial d'autobús fins a Castelló per a la Magdalena

7/03/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules posa a disposició dels veïns un servei d’autobús per a anar a les festes de la Magdalena a Castelló els dissabtes 11 i 18 de març.

Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, ha explicat que “després de l’èxit d’aquesta iniciativa els anys anteriors el consistori torna enguany a oferir el bus magdalener que baix el lema 'Anem a la Magdalena!' vol facilitar el desplaçament a totes aquelles persones interessades a gaudir d’aquestes festes sense haver d’agafar el cotxe, evitant així riscos”.

Les persones interessades a utilitzar aquest servei hauran d’inscriure’s a l’adreça de correu electrònic nules@nules.es fins completar les places de l’autobús, de manera que a la inscripció cal indicar el nom i cognoms complets i la franja horària que es reserva.  

Les eixides de Nules seran a les 18 i a les 20 hores  des de la parada de bus del Jardí Botànic i arribaran al Parc Ribalta de Castelló; i la tornada serà a les 2 i 5.30 hores des del Parc Ribalta per a arribar també a la parada d’autobús del Jardí Botànic de Nules. El preu del bitllet senzill d’anada o de tornada serà de 2,50 euros i el bitllet d’anada i tornada serà de 4 euros.Noticias relacionadas

next