Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

programat fins a maig

L'art s'apropa als barris de la Vall d'Uixó amb un taller de collage 

26/02/2020 - 

CASTELLÓ. La Vall d'Uixó ha creat el projecte 'Taller d'Art als barris' amb l'objectiu d'apropar el món de l'art als barris i al veïnat de la ciutat. Aquesta iniciativa és gratuïta i està dirigida a persones de totes les edats i àmbits socials i culturals, i no requereix cap aprenentatge artístic previ. “Mitjançant aquesta activitat es pretén generar espais d'encontre entre el veïnat i potenciar la proximitat com a valor dins de les polítiques socials i d'inclusió”, destaca la regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, qui assegura que, des de l'equip de govern, es continuarà treballant pels drets i la igualtat de les veïnes i veïns del municipi.

Els tallers es realitzaran en horari de 18.00 a 20.00 de la vesprada en tots els barris, excepte en el Centre Social Colònia Segarra, on l'horari serà de 19.00 a 21.00 hores: 3 de març al Centre Social l'Assumpció-Sant Vicent; 10 de març al Centre Social la Moleta; 24 de març al Centre Social Carbonaire; 30 de març al Centre Social Toledo; 7 d'abril al Centre Social El Mercat; el 28 d'abril al Centre Social Grupo la Unión; 4 de maig al Centre Social El Roser; 11 de maig al Centre Social Colònia Segarra; 19 de maig al Centre Social Colònia San Antonio i 26 de maig al Centre Social Carmaday.

La professora del taller, Judit Salafranca, ha explicat que aquest constarà de dues parts: una primera part molt experimental on la música tindrà un paper fonamental i una segona part on es practicarà la tècnica del collage: “en les classes treballarem l'expressionisme abstracte i l'expressió corporal, tot a través de la pintura, la dansa i la música”.

Noticias relacionadas

next