Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de septiembre y se habla de estudio #CORONAVIRUS coronavirus debate de política general

L'Ivace inverteix mig milió d'euros en la millora del polígon El Pont de Cabanes

2/01/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha subvencionat amb 556.867,12 euros les actuacions de millora del polígon industrial El Pont de Cabanes.

Aquesta inversió s'emmarca dins de la convocatòria pluriennal d'ajudes 2018-2019 per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

En concret, s'han destinat 252.138,71 euros per a l'anualitat de 2018 i 304.728,41 euros per a l'exercici 2019.

La directora general de l'Ivace, Júlia Company, ha destacat la importància d'aquestes subvencions ja que "permetran millorar substancialment la imatge i redundaran directament no solament en les empreses instal·lades, sinó també en les persones treballadores el polígon industrial i en els veïns de Cabanes".

D'aquesta manera, ha detallat que les actuacions que s'han dut a terme han sigut l'obra civil per a la implantació de fibra òptica en la zona industrial que permetrà a les empreses estar connectades a la xarxa d'alta velocitat per a ser més competitives, la instal·lació d'un sistema de vigilància amb circuit tancat connectat a la Policia Local i la regeneració paisatgística del polígon.

Així mateix, s'han produït millores en l'enllumenat públic amb noves lluminàries LED, en les zones verdes, vials, aparcaments i en la senyalització de El Pont.

Company ha assenyalat que totes aquestes accions ja estan finalitzades i han sigut subvencionades al 100% per l'Ivace "que està realitzant un important esforç en matèria de sòl industrial per a millorar les àrees empresarials de la Comunitat dotant-les dels serveis i infraestructures necessàries per a millorar la qualitat de les empreses ja instal·lades i atraure la implantació de nous projectes".

Noticias relacionadas

next