Mascarell reviu la seua fira medieval el primer cap de setmana de novembre 

18/10/2021 - 

CASTELLÓ. Torna la Fira Medieval de Mascarell després d'un any sense poder gaudir d'ella. Des de l’Ajuntament de Nules s’està ja treballant en l’organització de la present edició que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de novembre. En la reunió celebrada la setmana passada van estar presents el regidor delegat de Mascarell, Guillermo Latorre, l'Alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, i els representants de l'empresa Culthisme.

 

Tal com avança el regidor, “la fira tindrà un format diferent al d'anys passats per a preservar la seguretat sanitària, buscant espais més oberts i amb major extensió per a poder complir un mínim de distància social”. No obstant això, l'edil de Mascarell recalca que la programació no defraudarà, que continuarà havent-hi comerços medievals, espectacles i “dos novetats amb rigor històric fins ara mai vistes”.

La Fira Medieval de Mascarell, que se celebra des de l'any 2007, buscarà l'any que ve la figura de Festa d'Interés Turístic Autonòmic, recentment aconseguida per a la Fira Agrícola de Nules gràcies al treball desenvolupat des de la Regidoria de Patrimoni.

Noticias relacionadas

next