Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Més de huitanta establiments de Nules participen a la campanya 'Sud de Castelló Mediterrani a un pas'

11/09/2020 - 

CASTELLÓ. Més de vuitanta establiments de la localitat de Nules participen en la campanya Sud de Castelló Mediterrani un pas que el Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, al que pertany Nules, ha posat en marxa per a promocionar el turisme de proximitat.

L''Ajuntament de Nules ha sigut l’encarregat de repartir els sobres de sucre amb els que es vol incrementar les visites als recursos turístics de les poblacions que formen part d’aquest Pacte com ara Eslida, Artana, la Vilavella, Nules, la Vall d’Uixó, Fondeguilla, Moncofa, la Llosa, Xilxes i Almenara.

Des de la regidoria de Turisme s’assenyala que “els sobres porten frases proposades pels mateixos pobles destacant les principals atractius turístics de cadascú, de manera que s’han repartit pels bars, cafeteries, restaurants i locals d’oci amb l’intenció de que quan una persona estiga prenen café en un dels nostres establiments puga assabentar-se de que a pocs quilòmetres de Nules hi ha llocs tant de costa com d’interior per a poder visitar”, explica Guillermo Latorre.

A més, amb aquesta campanya es pretén també donar a conèixer la marca Sud de Castelló Mediterrani. No obstant això, aquesta acció s’emmarca en el Pla de Dinamització i Governança Turística desenvolupat des del Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, i està finançat a parts iguals per Turisme Comunitat Valenciana, Diputació Provincial de Castelló i el propi Consorci del Pacte de la Plana Baixa.

Noticias relacionadas

next