dissabte 1 de desembre

Naix La discontinua, una jornada per analitzar els més de 130 festivals culturals que hi ha a Castelló

23/11/2018 - 

CASTELLÓN. El Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I (PEU-UJI) estrena el pròxim dissabte 1 de desembre la La Discontinua a l'espai Menador. Es tracta de la I Jornada per a festivals i esdeveniments culturals temporals a les comarques de Castelló. I es que l'objectiu de la mateixa és ser un punt de trobada entre els diversos projectes culturals, ja siga consolidats o que acaben de començar o estan en procés de creació en la província. L’organització de la trobada ha recopilat, amb aquestes característiques, més de 130 propostes.  

A més a més, La Discontinua neix amb el propòsit de ser un espai d’intercanvi de metodologies, coneixements i, fins i tot, per a poder configurar xarxes de projectes i col·laboracions futures.

La jornada és gratuïta i es desenvoluparà durant tot el dissabte 1 de desembre, en sessió de matí i vesprada on es tractaran aspectes importants per al desenvolupament i evolució dels projectes culturals temporals, com el finançament, treball en xarxa o les males praxis, a través de xerrades i taules rodones.

D'altra banda, també hi haurà un show cast on es presentaran experiències que ací es realitzen, i que caracteritzen les comarques de Castelló com a territori cultural. La jornada acabarà amb un espectacle final i les inscripcions poden fer-se al web de l'esdeveniment. 

Noticias relacionadas

next