Ha signat un conveni amb l’empresa Su-Planeta-Solar

Nules promourà l'ús d'energies renovables amb accions d'informació i sensibilització de la població

12/03/2023 - 

CASTELLÓ. Amb l’objectiu de promoure l’ús d’energies renovables, de conscienciar i informar a la ciutadania principalment sobre l’energia solar fotovoltaica, l’Ajuntament de Nules ha signat aquesta setmana un conveni amb l’empresa Su-Planeta-Solar.

L’alcalde, David García, i el CEO d’aquesta empresa, Vicente J. Molés, han sigut els encarregats de signat aquest acord mitjançant el qual l’empresa adquireix el compromís  de donar arbres al municipi lligats als projectes d’energia solar que s’instal·len a Nules, de manera que aquests arbres es plantaran en espais públics i es farà protagonistes d’aquestes plantacions als propietaris de les instal·lacions.

Davant açò, l’alcalde comenta la importància de la promoció de l’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum, “que propicie un estalvi als propietaris de la instal·lació, al mateix temps que es redueixen els gasos d’efecte hivernacle que estan causant el canvi climàtic. Per tant, a Nules estem apostant decididament pel desenvolupament sostenible”.

De fet, Nules va aprovar l’any passat una ordenança de rebaixes de l’IBI per als comerços, famílies i empreses que porten a terme instal·lacions d’energia fotovoltaica. Una mesura amb la qual l’ajuntament vol també promocionar l’energia renovable, i ajudar la ciutadania davant l’increment de preus de l’energia elèctrica.

Amb tot, des de l’empresa Su-Planeta-Solar, Vicente J. Molés, assenyala que “l’empresa vol adquirir un compromís social conscienciant a la societat sobre aquestes energies renovables, col·laborant en la millora de la imatge urbana de Nules amb la plantació d’aquest arbres, i contribuint en el desenvolupament sostenible i de lluita contra el canvi climàtic”.


Noticias relacionadas

next