Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Nules reforça les tasques de desinfecció amb la contractació de més personal

13/01/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha reforçat les tasques de desinfecció tant de la localitat com de Mascarell, i de la població marítima amb la contractació de quatre persones.

Aquesta contractació ha sigut possible gràcies a la subvenció de 37.541,04 euros que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) ha atorgat al consistori mitjançant el programa Avalem Experiència (Ecovid). Així doncs, al llarg de sis mesos aquest personal realitzarà diàriament diferents tasques de desinfecció principalment en els parcs i jardins, zones comercials, i mobiliari urbà de Nules, Mascarell i de les platges.

Cal assenyalar que amb aquesta contractació es vol ajudar a aquelles persones, de al menys 30 anys, aturades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19, “aquests tipus de programes i línies de subvencions que concedeix Labora són molt importants per a que les entitats locals pugen contractar a persones desocupades del municipi i així fer front a l’ algunes de les  necessitats de la població”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.   

Noticias relacionadas

next