X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

l'uji es membra activa

RTVE firma un conveni amb l'Associació de Ràdios Universitàries per a difondre els seus programes

13/03/2019 - 

CASTELLÓ. L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya (ARU), de la qual forma part l'emissora de la Universitat Jaume I, Vox UJI Ràdio; i RNE han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració pel qual ambdues institucions conjuminen esforços per a promoure la presència de la universitat espanyola en l'emissora pública amb la difusió de programes radiofònics produïts per les ràdios universitàries i integrar a l'associació de ràdios universitàries en iniciatives formatives que puguen ser d'interés per a totes dues parts: cursos, congressos, seminaris, simposis, etc.

Mitjançant aquest acord, RNE reforça el seu compromís de servei públic col·laborant en la difusió de les activitats de les universitats espanyoles, a través de Ràdio Exterior d'Espanya, el canal Internacional de RNE.

El conveni ha sigut subscrit per la directora de Ràdio Nacional d'Espanya, Paloma Zuriaga, i el president de l'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya, Daniel Martín Pena. A més, han estat presents Isabel Baeza i Carmen Revillo, membres del Consell Directiu d’ARU, així com el Director de Ràdio Exterior d'Espanya, Antonio Buitrago.

El president d’ARU ha destacat que aquest conveni "és un privilegi per al projecte perquè posa en valor a les emissores universitàries i els continguts que en elles s’elaboren".

ARU és una associació sense ànim de lucre que integra a una trentena d'emissores radiofòniques universitàries que emeten des d'universitats espanyoles, públiques i privades i que han signat el Conveni Interuniversitari de Ràdios Universitàries. El seu president, Daniel Martín Pena, és alhora President de Ràdio Internacional Universitària (RIU, Xarxa de Xarxes), entitat que engloba a més de 300 ràdios universitàries de 17 països del context iberoamericà, i que coproducen continguts com el magazine Somos RIU.

Para saber más

Noticias relacionadas

next