nou cicle el dijous

Sesión Continua s'obri al 'Frente marica' de Polítiko i a les videocreacions de Querido Antonio

12/02/2019 - 

CASTELLÓN. Dijous 14 de febrer de 2019, a les 20 hores, tindrà lloc la cinquena edició de Sessió Contínua, que organitza el Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I (SASC) en el Menador espai cultural de Castelló. En aquesta ocasió, el cicle comptarà amb la presentació en directe del disc Frente marica del castellonenc Polítiko (Juan Ernesto Artuñedo), mitjançant un concert multimèdia i algunes de les videocreacions de Querido Antonio (Alberto González Vázquez). El nou EP conté cinc cançons reivindicatives entre les quals es troba 'Gloria Fuertes', un homenatge a la gran escriptora del barri de Lavapiés. 

Després de la projecció, Artuñedo participarà en un debat amb el públic per a comentar aspectes relacionats amb el seu projecte musical que combina electropop, humor i crítica amb un toc de punk. D'altra banda, complementarà la sessió una sèrie de peces breus del creador Querido Antonio, nom amb el qual s'ha fet popular Alberto González Vázquez a partir del seu treball com a guionista i autor de les satíriques cortinetes del Intermedio, les seues vinyetes per a El Mundo Today o videoclips de Joe Crepúsculo entre altres. 

Sessió contínua té com a objectiu visibilitzar la producció audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual entre públic i creadors per a compartir i debatre, però, sobretot, per a gaudir i conéixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals.


Noticias relacionadas

next