el 5 de novembre

Sidonie finalitza la seua gira a Castelló

25/10/2021 - 

CASTELLÓ. Sidonie finalitza gira a Castelló de la Plana en la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend el proper 5 de novembre. La mítica banda acaba, així, de rodar el seu novè treball El regreso de Abba, un àlbum que comparteix títol, portada, història i personatges amb la primera novel·la de Marc Ros, vocalista del grup. La banda es pujarà a l’escenari À Punt del Trovam, és a dir, al Teatre Principal de Castelló a les 22:00 hores juntament amb Júlia, qui tocaran a les 21:00 hores.

El grup col·lecciona ja 20 anys d’experiència dalt dels escenaris després del seu primer treball, Dragonfly ((Bip Bip ’00), en el qual ja primava eixe so psicodèlic que els va permetre fer-se un espai en el panorama nacional. Ara, en el seu últim treball, Sidonie demostra una vagada més la seua qualitat musical en el disc “més variat, complet i, sobretot, ambiciós, del trio català”, tal i com s’ha qualificat des de la publicació musical Mondo Sonoro. 

La novena edició de la  Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend compta amb un total de 40 bandes i solistes, tant locals com autonòmics de gèneres molt diversos. La fira tindrà lloc del 3 al 7 de novembre i comptarà amb un total de cinc espais diferents: l’Auditori de Castelló, el Teatre Principal, el Teatre del Raval, la plaça de l’Hort dels Corders i la plaça Major. 

A més a més, una de les característiques de la fira que té lloc cada any a la capital de la plana és la seua programació professional: del 3 al 5 de novembre el Trovam també serà seu d’un conjunt de xerrades, sessions i tallers especialment dissenyats per al sector de la indústria musical. La fira també presentarà un protocol Covid-19 d’acord amb la normativa vigent com ara portar en tot moment la mascareta, prendre la temperatura corporal per tal d’accedir al recinte o la utilització de gel hidroalcohòlic. 


Noticias relacionadas

next