X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

nova exposició a la llotja del cànem

Un món en blanc i negre, i sense éssers: així és l'obra del fotògraf Guillermo de Ángelis 

24/09/2019 - 

CASTELLÓ. La Llotja del Cànem acollirà dijous 26 de setembre, a les 19.30 hores, l'acte d'inauguració de la primera exposició de fotografies de la temporada 2019/20. Es tracta de la sèrie Small Inner Landscapes, realitzada pel fotògraf argentí Guillermo de Ángelis.

La mostra, que romandrà oberta fins al 26 d'octubre de 2019, recull ambients en blanc i negre amb absència d'éssers. L'objectiu del fotògraf és que siguin els espectadors els qui es detinguin davant les imatges i dialoguin amb elles i per aa això ha fet un treball minuciós de cerca de la bellesa en aquestes imatges. "Intento arribar a l'expressió mitjançant l'economia de recursos i detenir-me en els detalls que em resulten essencials", assegura de Ángelis.

Prèviament, a les 18 hores, tindrà lloc la presentació d'un fotollibre realitzat pel propi fotògraf. Aquest acte serà possible gràcies a la col·laboració entre el Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I i Photobook Club Castelló.

Photobook Club Castelló és un col·lectiu internacional que va néixer l'any 2011 amb l'objectiu de descobrir noves publicacions o autors relacionats amb la fotografia, redescobrir als ja coneguts i crear un fòrum obert per a compartir diferents punts de vista. D'aquesta manera, es mostrarà l'obra de Guillermo de Ángelis a la ciutadania castellonenca.

L'exposició estarà oberta al públic de forma gratuïta i s'han programat dues visites guiades per al divendres 4 i el dissabte 26 d'octubre de 2019. A més, es poden concertar visites guiades per a grups a través d'un correu electrònic a l'adreça: aula-fotografia@uji.es o trucant al telèfon: 964 728 872.


Noticias relacionadas

next