Ana Curra, Ilegales i Lèpoka, entre els confirmats

Ajornat a 2021 l'Arrankapins amb El Drogas com a cap de cartell

5/06/2020 - 

CASTELLÓ. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha anunciat l'ajornament del Festival Arrankapins per a l’any 2021, a causa de la impossibilitat de garantir la màxima seguretat del públic en un esdeveniment massiu al parc del Pinar de la capital. No obstant això, el consistori ha confirmat que El Drogas serà el cap de cartell d’una cinquena edició que "es mantindrà fidel a l’esperit del festival" i que trasllada al complet a l'estiu de 2021 la programació prevista.

“L’ajornament del festival és una qüestió de responsabilitat i el fem per a assegurar que es pot celebrar amb totes les garanties de seguretat tant per al públic, com per als artistes com per als professionals que hi treballen”, ha explicat la regidora de Cultura. Ruiz ha celebrat que, tot i això, “puguem comptar amb un cartell tan potent, liderat per El Drogas, que consolida l’Arrankapins com un festival de referència en l’agenda estival i que, en 2021, tornarà amb més força que mai”.

L’artista, consolidat a l’escena rock nacional i amb una llarga trajectòria musical, estarà acompanyat damunt l’escenari per bandes de gran cal·lat a nivell nacional, com Ilegales, grup de rock asturià amb una trajectòria arrelada al rock estatal amb quasi 40 anys de carrera; Los de Marras, banda procedent de València amb cinc discos a l'esquena i milers d’escoltes a les principals plataformes musicals; i Ana Curra, cantant madrilenya que durant els anys 80 fou tot un referent de la 'movida'.

Com cada any, l'Arrankapins compta amb la participació de grups locals, com la banda que neda entre el indie i el rock més juvenil de Nadia Sheikh, juntament amb uns dels clàssics del rock castellonenc, Malos Vicios, amb quasi 30 anys de trajectòria en la música punk, i Lèpoka, qui aportarà la nota més folk al festival amb nou treball i recent gira per Sudamèrica. Per a tancar el cartell, la banda queer punk madrilenya Genderlexx oferirà les cançons del seu treball encara a l’estudi.

Noticias relacionadas

next