Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

siniestro total, lula, El Último Ke Zierre...

Arranca l'Arrankapins, el santuari rock del Grau de Castelló

31/07/2019 - 

CASTELLÓ. El Pinar del Grau de Castelló ja es prepara per a viure dues vesprades i nits intenses de rock amb motiu de la quarta edició d'Arrankapins, un festival que organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, amb Verònica Ruiz al capdavant, amb la col·laboració de BP. Així ocorrerà el divendres 2 i el dissabte 3 d'agost, amb jornades que començaran a les 20:00 i seran de lliure accés.

La jornada inaugural s'obrirà amb el grup castellonenc Lula (20:00), per a continuar amb Aurora Beltrán (21:30), El Último Ke Zierre (23:00) i Siniestro Total (00:30). El dissabte queda distribuït de la següent manera: Dandy Wolf (20:00), Smoking Souls (21:30), Aurora & The Betrayers (23:00) i Los Zigarros (00:45). En el mateix recinte serà possible trobar diverses parades d'ONGs, mercadet de vinils i food trucks en les quals poder sopar sense necessitat d'abandonar el Pinar.

La regidora Verònica Ruiz ha destacat que Arrankapins ofereix dues jornades "d'alt nivell" per a que els i les castellonenques, i qui desitge assistir, puguen gaudir de la música en una zona privilegiada, com és el Pinar del Grau de Castelló. I apunta a la presència de tres grups castellonencs en el cartell d'aquest 2019: Lula, El Último Ke Zierre i Dandy Wolf.

El divendres començarà amb el power pop de Lula, grup de Castelló que compleix 15 anys i ha publicat cinc Lps. Aurora Beltrán va guanyar molta popularitat amb Tahúres Zurdos, però ja acumula 15 anys de carrera en solitari. Ara, recuperada d'un problema de salut, torna als escenaris. Per la seua part, sorgida a Borriana fa ja 32 anys, El Último Ke Zierre és tot un referent del punk, amb molta quantitat de fans en territori espanyol i a Amèrica Llatina. I el tancament del primer dia serà a càrrec del grup gallec Siniestro Total, amb prop de 40 anys d'activitat i himnes  tal com 'Bailaré sobre tu tumba' o 'Miña terra galega'.

El dissabte estarà copat per bandes més noves, però amb el suficient recorregut com per a situar-los entre els noms principals de les seues respectives escenes. Començarà amb el rock alternatiu dels castellonencs Dandy Wolf, que en l'actualitat preparen el seu segon disc. Més riffs, amb Smoking Souls i el seu rock alternatiu repartit en tres Lps. Per segon any consecutiu, Aurora & The Betrayers, "la gran revelació" de la passada edició, amb la seua barreja d'estils a partir del soul. I com a tancament, el rock and clàssic dels valencians Los Zigarros, amb tres discos en el seu haver-hi i el fet destacat d'haver obert per als Rolling Stones a Barcelona.

 

Noticias relacionadas

next