el 24 d'octubre

Els curtmetratges '9 pasos' i 'Timecode' obrin la 4ª temporada de Sessió Contínua

22/10/2019 - 

CASTELLÓ. La quarta temporada del cicle Sessió Contínua – Visibilitzant l’audiovisual local, organitzada per l'Associació Cultural Sessió Contínua i l'Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, s'inicia dijous que ve 24 d'octubre a les 20 hores en el Menador espai cultural de Castelló, amb entrada lliure.

En aquesta ocasió, el programa inclou els curtmetratges 9 pasos i Timecode, dues peces multipremiades i claus per a entendre la importància del curtmetratge nacional actual, on els silencis i els espais amb elements mínims formen part essencial d'una trama en la qual les relacions personals i la comunicació són components vitals.

Els realitzadors Marisa Crespo i Moisés Romera seran aquesta vegada els autors locals convidats per a parlar del seu curtmetratge 9 pasos, un thriller nominat al Goya amb elements de terror que aborda la por a la foscor des del punt de vista adult i infantil. Després de les projeccions, el públic podrà participar en un col·loqui amb els directors sobre la seua obra.

Complementarà la sessió el curtmetratge Timecode de Juanjo Giménez: Palma d'Or a Cannes, Premi Goya al Millor Curtmetratge i nominat a l'Oscar a Millor Curtmetratge de Ficció. Una xicoteta joia construïda a través de la dansa i els silencis.

Per a saber més

Noticias relacionadas

next