DIUMENGE 9 DE DESEMBRE

Els monstres es desplacen fins a Borriana en una obra de teatre per als més menuts 

7/12/2018 - 

CASTELLÓN. La Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura, han programat la representació de l'obra Monstres de la companyia Xarop Teatre, amb Rebeca Castro i Carles Benlliure, el pròxim diumenge 9 de desembre a les 17.30 hores al Teatre Payà, en una nova oferta de teatre familia.

Un bruixot, amb aparença de malvat, per a expulsar de la seua casa a Pit vol fer-li sentir por. Pit, no s'espanta fàcilment. Les tàctiques terrorífiques del bruixot no acaben de fer efecte. Encanteris, un dimoni, una gran calavera, fins a un drac són convocats per aquest bruixot, al que li ixen les coses justament a l'inrevés. "Un espectacle terroríficament divertit", defineixen els seus creadors. 

El preu de les entrades serà, com habitualment a Borriana, de cinc euros per a les localitats de platea i de quatre euros en les butaques de l'amfiteatre. Així mateix, hi haurà descompte del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa o monoparental. Les entrades es poden aconseguir en Buraudio, divendres de 9 a 13 hores i en les taquilles del Teatre una hora abans de la representació.

Noticias relacionadas

next