Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

llista de tots els guardonats

'La vida es drag' rep el premi a millor producció audiovisual en el Festival Oculus

14/02/2020 - 

CASTELLÓ. El Festival Oculus, certamen internacional per a promoure la creativitat i la innovació, ha lliurat els premis de la 6ª edició en una gala celebrada al Paranimf de la Universitat Jaume I. La cita ha guardonat una volt amés les modalitats de producció audiovisual, fotografia, videojoc, i, com a novetat, en aquesta edició s’han introduït les modalitats de peça publicitària i reportatge periodístic, a les quals s’han presentat més de 200 treballs. A més, per segon any consecutiu, s’ha atorgat la menció Ciència-UJI de divulgació científica que en aquesta ocasió ha sigut per al treball Proyecto Pintarrojas para la diversidad de Paula García Torregrosa.

En la categoria de 'Producció audiovisual' ha rebut el primer premi La vida es drag de Glitter Filter Films. El segon premi ha sigut per a Colorblinds, de WH Productions, i el tercer per a La Cruda, de Crudo Producciones.

En la modalitat de 'Fotografia', s’ha guardonat amb el primer premi Natalia Álvarez per Yucateca y la trabajadora; Sergi Villanueva Miñana amb el segon premi per Capvespre a Merzouga, i Roos Chen amb el tercer premi per Espejo y espejismo.

En la categoria de 'Reportatges' s’ha premiat Marina Borrás i Natalia Álvarez per Alternativa X amb el primer premi, Marina Moreno Segovia y Manuel Aparici pel treball La Vall d’Uixó: poble d’identitat obrera amb el segon premi, i Inma Marín Soriano, amb el tercer premi per El valle de las Rosas en Montoro de Mezquita.

En la categoria de 'Videojocs', ThugGame ha guanyat amb Vornik, mentre que el segon premi ha sigut per a Día del Plátano per A Titled Raccoon Game i el tercer per a Blizzard Wizards per Stray.

Finalment, en 'Peces publicitàries' s’han atorgat un primer premi a Ágora per Bankia eHOUSE, un segon premi per a BL4CK per Ámatte i dos tercers premis ex aequo per a Futuro de FemmePubli i Lays: que no se te escapen de Productora Basura.

El Festival Oculus, d’àmbit internacional, està organitzat pels graus en Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i el Grau en Desenvolupament de Videojocs, de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. El certamen també compta amb la col·laboració de la Unitat de Suport Educatiu de l’UJI mitjançant el Seminari Permanent d’Innovació Educativa amb el Pla d’impuls a la creació i la reflexió audiovisual.


Noticias relacionadas

next