Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

instaL·lació col·lectiva a hort dels corders

'Sentiments. Arran de pell' o les emocions de la quarantena convertides en una exposició d'art

6/08/2020 - 

CASTELLÓ. La plaça Hort dels Corders de Castelló acull des d'aquest dijous i fins el 12 d'octubre l'exposició Sentiments. Arran de pell, una instal·lació col·lectiva que uneix diferents estils en una col·lecció única d’arts plàstiques. 

L'exposició ha sorgit arran de la situació creada per la pandèmia de la Covid-19, la qual ha obligat molts artistes a replantejar-se el seu treball. Aquest sentiment d'incertesa sobre el futur dels moviments artístics és el punt de partida de ‘Sentiments. Arran de pell’, on cinc artistes castellonencs exhibiran els seus treballs i que ha estat comissariada per Patricia Mir i organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló.

Entre els creadors que ompliran aquest indret amb les seues peces estan Claudia de Vilafamés, pintora amb una sòlida carrera i que ha exposat els seus bodegons en galeries de Barcelona i Londres, i Nacho Puerto, artista plàstic i dissenyador gràfic i un dels professionals més talentosos de la seua generació.

Aquestes obres estaran acompanyades per les de l'artista Carlos Asensio, qui plasma en els seus treballs les debilitats del sistema capitalista des d'un punt de vista humà, i les de Raquel Alonso i el seu marcat compromís social, el qual que mostra en obres que reflecteix les desigualtats socials del nostre espai més immediat. Finalment, aquesta exposició també comptarà amb el conegut pintor castellonenc Maseda, qui destaca per la gestualitat en els dibuixos i pel seus retrats abstractes.

Aquesta mostra compta amb una representació dels artistes més prometedors i més consolidats de Castelló, el quals han convertit en obres d'art les emocions que la societat ha patit durant les jornades més dures de la crisi sanitària”, ha explicat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz. La regidora ha assegurat que “hem volgut fer accessible aquesta exposició a tot el públic i assegurar que roman visible situant-la en un lloc de pas capital de Castelló, com és aquesta plaça de l’Hort dels Corders”.

Noticias relacionadas

el arte recupera su pulso con más citas que QUE OTROS AÑOS EN ESTAS FECHAS

La 'rentrée' cultural: galerías, ferias y museos resisten en Castelló

Por  - 

La crisis sanitaria obligó a posponer inauguraciones que ahora se concentran en el último trimestre del año. Desde la reapertura de la galería Cànem hasta la celebración del festival Imaginaria o la feria Marte: así se presentan los próximos meses en la ciudad

next