Al Principal de Castelló i el Palau de Congressos de Peníscola

Teatre, titelles i música copen el programa nadalenc de l'IVC a Castelló i Peníscola

23/12/2021 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa aquest Nadal a Castelló de la Plana i Peníscola propostes familiars de teatre, titelles i música. Una programació especial que donarà també la benvinguda a l’any 2022.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha remarcat la importància de la programació de caràcter familiar, perquè, “a banda de fer una activitat cultural conjunta amb tota la família, suposa, per a molts xiquets i xiquetes, la primera vegada que visiten un teatre i això és fonamental per a la seua formació”. Ribes ha destacat que la programació familiar sempre és triada amb “molta atenció als valors que transmet i buscant la màxima qualitat entre els espectacles de les diferents companyies”.

El Teatre Principal de Castelló de la Plana acollirà aquest diumenge 26 de desembre, a les 18.00 hores, la representació d’Historia de una semilla, de la companyia La Maquiné. Un espectacle de teatre d’objectes en el qual es conta la història d’una llavor molt especial, una xiqueta que naix d’entre les arrels d’una alzina. Una obra en la qual es parla de medi ambient, de la tala desmesurada d’arbres, dels residus contaminants o del fem i que està dirigida a majors de 4 anys.

Per a donar la benvinguda a l’any 2022, el diumenge 2 de gener, al Principal de Castelló, i el 6 de gener, al Palau de Peníscola, la companyia La Troupe Malabó presentarà la seua obra Karpaty.

Palau de Congressos de Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola acomiada l’any 2021 amb l’espectacle familiar ‘CU-CU’. Amb una posada en escena plena de color i un llenguatge narratiu inspirat en la tècnica del ‘collage’, ‘CU-CU’ ens presenta, de manera eminentment visual, algunes de les pors i preocupacions més comunes de la infància. Mons onírics i fantàstics carregats de poesia, però també d’humor, en una obra que es dirigeix a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys.

Noticias relacionadas

next