Dissabte i diumenge

Circ per a tota la família o el teatre d'Àlex Rigola al Principal de Castelló

13/05/2021 - 

CASTELLÓ. El Teatre Principal de Castelló acollirà aquest dissabte l’espectacle familiar Neon, i diumenge, la representació de l’obra Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers, del reconegut director i dramaturg Àlex Rigola.

El delegat de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat “la variada proposta del cap de setmana al Teatre Principal de Castelló, que apropa la cultura a tots els membres de la família” i ha remarcat l’aposta que des de l’IVC es fa per “augmentar la programació dirigida als menuts i afavorir el seu interés per la cultura”.

L’escenari del Teatre Principal de Castelló es transformarà dissabte a les 18.00 hores en la pista d’un circ on la il·luminació, la música i les acrobàcies captaran l’atenció del públic. L’obra comença una nit qualsevol en què un dormitori es transforma en un portal a un altre espai des del qual dos germans, un xiquet i una xiqueta, començaran una travessia còsmica. Tot un viatge sorprenent per diferents universos. L’espectacle està recomanat per a majors de 4 anys. 

Ja diumenge a les 19.00 hores, el Principal de Castelló acull la representació de l’obra del dramaturg i director Àlex Rigola. Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers presenta Alba Pujol i Pep Cruz en un drama en què, a partir de l’encàrrec de parlar de la mort, sorgeixen moltes preguntes. La majoria d’aquestes qüestions no tenen una resposta contundent i de primera mà. Del que sí que es pot reflexionar, filosofar i respondre és sobre la vida i de tot allò que hi ha abans de la mort.

Noticias relacionadas

next