el 23 de maig al menador

Drames "contemporanis" marquen la nova Sessió Contínua amb 'La inútil' i 'Lazos'

20/05/2019 - 

CASTELLÓ. Dues peces dramàtiques de ficció de gran força estètica, Lazos i La inútilmarcarán la vuitena edició de la tercera temporada de l'activitat Sessió Contínua que tindrà lloc aquest dijous 23 de maig de 2019 a les 20 hores, en el Menador espai cultural. Organitzat pel Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, la nova cita cinèfila versarà sobre personatges desolats i atrapats en atzucacs com a nexe narratiu comú però amb diferents enfocaments i tractaments visuals. 

El realitzador Juanjo Clausell serà aquesta vegada l'autor local convidat per a parlar del seu curtmetratge Lazos, guanyador del VI Festival Provincial de Curtmetratges 'Cortometrando' de la Diputació de Castelló. Una peça on conflueixen tensions dramàtiques i els bells paratges d'Aín, localitat on està ambientat. Després de les projeccions el públic podrà participar en un col·loqui amb el director sobre la seua obra.

Complementarà la sessió el curtmetratge La inútil de Belén Funes, un "drama contemporani", com el defineix la directora, rodat en només tres dies a Barcelona i amb producció d'Isabel Coixet, que compta l'estada de Merche en la festa d'unes amigues, i com l'alegria i placidesa que l'envolten deixa encara més manifest el seu fracàs vivencial (que no vital).

Sessió contínua té com a objectiu visibilitzar la producció audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual, amb entrada lliure, entre públic i creadors "per a compartir i debatre, però, sobretot, per a gaudir i conéixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals", tal com esmenten els seus organitzadors.


Noticias relacionadas

next