una Revisió del tema d'alfons 'el Blüe'

Malparlat dedica a Bruno Soriano una cançó que posa lletra a aquests tres anys de lesió

18/07/2020 - 

CASTELLÓ. Fa 6 anys, Alfons 'el Blüe', jove músic de Nules, actualment cantant del grup de hip hop en valencià Malparlat de qui ja vam parlar fa un temps, va publicar una cançó sobre Bruno Soriano, el capità del Villarreal C.F. amb una gran acollida entre l'afició, que no dubtava en entonar l'entrada "mare, vull tornar al futbol".

Amb motiu del seu regrés, des del club s'ha demanat a l'MC de la Plana una revisió d'aquella cançó, ara parlant d'aquests tres anys en què ha estat lesionat el jugador. El comboi no pot ser més gran, i Alfons, per la seua part, ha decidit comptar amb la seua actual formació, Malparlat, de cara a donar-li forma al tema.

Així, els cantants Jorge Peri i Aitana Ferrer, el guitarrista Marc Zaragozá, i el discjòquei natural de la Vall d'Uixó, Dj Sinic, amb la participació de Bezeta a la gravació, mescla i mastering, acompanyen al Blüe en la nova versió de l'himne de Bruno. Malparlat en essència, i una cançó que no perd la màgia de la primera, però la reinventa cap al nou so de la banda.


Noticias relacionadas

next