Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Garcia: "Compromís és la garantia d'un govern progressista a Castelló"

15/05/2019 - 

CASTELLÓ. El candidat a l'Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha assegurat que "Compromís és la garantia de govern amb polítiques progressistes i valentes per aconseguir un model de ciutat de convivència, respecte i llibertat".

"Seguirem treballant per Castelló, per una ciutat que treballe i mire per la majoria i no pels privilegis d'uns pocs, i que no deixe a la gent més necessitada enrere, perquè la societat continua demanant-nos que redoblem esforços per seguir avançant" ha manifestat Garcia.

A més, l'edil ha volgut destacar que "mentre altres estan dient que no volen avançar tan ràpid ni fer polítiques progressistes, Compromís donarem la cara per la gent valenta que treballa i s'esforça dia a dia per moure la ciutat, per la gent que estima Castelló".

“Un acord amb els partits d’esquerres com a l’única opció per a aconseguir un model de ciutat progressista, per això demanem a la resta de partits polítics que es posicionen” ha puntualitzat el candidat.

Garcia ha expressat que "Compromís necessita tindre més força que mai a l'Ajuntament, perquè després de 24 anys de govern corrupte del Partit Popular, cal continuar treballant per a què els drets i les oportunitats que hem començat a assolir no se'n vinguen enrere, per plantar-li cara als que estan preparant pactes amb els mateixos que volen privatitzar la sanitat i que volen fer un negoci amb l'educació".

"El canvi ha arribat a Castelló i per això eixim a guanyar. El pròxim 26 de maig votarem per tot allò que volem, valorem i estimem, dient no a l'amenaça, l'odi i la intolerància i donant suport al progrés, al futur, als drets i oportunitats, en definitiva, direm sí a Compromís" ha conclòs el candidat a l'Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.


next