a càrrec de l'humorista gràfic local, quique

La campanya 'El nom és Vila-real' celebra els 25 anys renovant la seua imatge amb un nou disseny

21/05/2020 - 

CASTELLÓ. La Regidoria de Normalització Lingüística inicia una campanya de difusió, a través de la seua pàgina de Facebook, per a donar a  conèixer les iniciatives que, al llarg de 25 anys, ha realitzat el departament per a la promoció de l’ús del valencià. L’humorista gràfic de Vila-real i Premi 20 de Febrer Quique, creador ara fa 25 anys del disseny de la campanya El nom és Vila-real, ha actualitzat la imatge amb motiu d’aquest aniversari. 

“La finalitat d’aquesta campanya, adreçada a tots els sectors de la població, ha sigut sempre la d’incidir en l’escriptura correcta del nom de la nostra ciutat: amb guionet i erra minúscula. Per això està en marxa, de manera ininterrompuda, des de 1995, ja que malauradament el nom de la nostra ciutat continua escrivint-se malament. Cal insistir en l’escriptura correcta de Vila-real, perquè és el nom del nostre poble i perquè, des del 30 de gener de 2007, és la denominació oficial i única de la ciutat”, detalla la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás qui afig “volem donar les gràcies a la ciutadania de Vila-real que ha col·laborat, a través del correu electrònic, el WhatsApp i les xarxes socials, al llarg de tots aquests anys en aquesta campanya”.

Enguany, la  Regidoria de Normalització Lingüística compleix vint-i-cinc anys i vol compartir aquesta celebració amb la ciutadania “que sempre li ha transmés el seu suport i li ha fet arribar el seu caliu” detalla la regidora.  Per aquest motiu, durant l’any 2020, es recordaran moltes de les campanyes que el departament ha dedicat a la promoció de l’ús del valencià en els diversos àmbits de la vida de la nostra ciutat: educatiu, cultural, social, administratiu, econòmic, associatiu, religiós, judicial… a través Facebook Normalització Lingüística Vila-real.

Noticias relacionadas

next