Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 7 de marzo y se habla de energía eólica forestalia RODAJES salvem la renegà

Almenara s'implica amb el medi ambient i reparteix bosses reutilitzables al Mercat Municipal

21/10/2019 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament d'Almenara ha iniciat  una nova campanya amb l'objectiu de potenciar el Mercat Municipal de la localitat sota el lema Menys plàstic, més mercat, més poble. Segons ha informat el propi consistori mitjançant un comunicat, aquesta nova iniciativa es suma a les obres de millora, remodelació, instal·lació de Wifi o renovació d'imatge corporativa que s'han fet al mercat.

En aquest cas l'aposta, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Turisme i Comerç, Juan Cruces, uneix tant la promoció “del nostre mercat municipal que presenta els millors productes, així com el medi ambient” perquè “hem buscat unir tots dos àmbits i premiar la fidelitat i confiança dels clients del Mercat Municipal amb unes borses reutilitzables amb la imatge del mercat que s'entregaran en fer la compra”. 

Al mateix temps també s'ha entregat als comerciants un davantal amb el logotip del mercat perquè puguen portar-lo en els seus llocs. D’aquesta manera, l'Ajuntament buscca promocionar el mercat i promoure la sostenibilitat.

Noticias relacionadas

next