també hi haurà fotografia o clubs de lectura

La Vall d'Uixó reprén el seu programa cultural amb els concerts de 'Jazz a la tardor'

3/09/2020 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació cultural, la qual es rependrà a parit de la segona setmana de septembre. Les activitats estaran adaptades a la nova normalitat i comptaran amb totes les mesures de seguretat pertinents. L’agenda cultural està formada per activitats que desenvoluparan entitats i associacions locals, així com promogudes per l’Ajuntament.

“La situació ens obliga a assumir nous reptes i noves formes de gaudir de la cultura, a través d’una programació adaptada a les circumstàncies”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui convida a la ciutadania a gaudir de les activitats “amb responsabilitat però amb molta tranquil·litat i amb la seguretat que, al nostre municipi, la cultura és segura, diversa i propera”.

En primer lloc, destaca el cicle ‘Jazz a la tardor’, que enguany es concentra en dues activitats que tindran lloc a la plaça del Centre: el divendres 11 de setembre amb l’actuació de Jeff Jerolamon Jazz Experience, i el dia 12 amb el concert de la Big Band. Els concerts comptaran amb totes les mesures de seguretat: ús obligatori de mascareta, separació entre seients, gel hidroalcohòlic, aforament limitat, identificació dels assistents i un sol punt d’accés. Cal reservar entre els dies 4 i 11 de setembre, de 10.00 h a 14.00 h, al telèfon 610 74 45 69.

Altres activitats són l’exposició fotogràfica a càrrec del Grup de Danses Arcude per motiu del seu 65 aniversari; la Gala Lírica a benefici de l’Associació  d’Alzheimer de la Vall d’Uixó; el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del 1r Certamen de Redacció Premi Vicent Martínez Guzmán; els tallers de Bebeteca per a nadons de 15 a 24 mesos o el restabliment presencial dels Clubs de Lectura, que fins ara havien estat realitzant-se de forma online.

Noticias relacionadas

next