Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 30 de noviembre y se habla de Mónica Oltra CENTROS DE MENORES evha LALIGA villarreal cf unai emery

presentació de propostes fins al 13 de desembre

Nules celebra una nova edició del Programa Focus d'Empreses, d'ajuda a emprenedors locals

25/11/2019 - 

CASTELLÓ. Nules convoca per tercer any consecutiu el Programa Focus d’Empreses, del qual han eixit ja publicades les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Així, les persones interessades poden presentar propostes fins al pròxim 13 de desembre, tal com anuncia l'Ajuntament de Nules mitjançant un comunicat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats disposaran d’un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “el jurat avaluarà segons l’originalitat de la idea i la diferenciació, coneixement del mercat i la competència, viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, llocs de treball que crearà o la innovació, a més de la diversificació de l’economia local”.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules, encara que se’n poden presentar d’altres poblacions però en el cas de ser seleccionats tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

“Es tracta d’una de les apostes d’emprenedoria més importants de l’Ajuntament de Nules que es va posar en marxa en l’anterior legislatura i que ha tingut una gran acceptació. De fet, moltes de les propostes presentades en les anteriors edicions són en l’actualitat una realitat gràcies al Focus d’Empreses de Nules. Un projecte a més pioner a la província de Castelló”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Noticias relacionadas

next