del 12 al 18 de setembre 

El col·leccionisme pren Nules amb una mostra de postals del segle XX

5/09/2022 - 

CASTELLÓ. La població de Nules torna enguany a ser la seu de la XVIII Exposició Filatèlica Competitiva Comunitat Valenciana, una mostra que està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Nules, el Grupo Filatélico y de Coleccionismo Noulas i la Federació Valenciana de Filatèlia (FEVAFIL), està patrocinada per la Federació Espanyola de Societats Filatèliques (FESOFI) i compta també amb la col·laboració de la S.E Correus.

Així també, al mateix temps es podrà visitar la XI Exposició Filatèlica Temàtica Nacional Exfinul 2022, que patrocina l’Ajuntament de Nules i la Diputació Provincial de Castelló amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Filatèlia (FEVAFIL), de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, i de la S.E Correus. 

Així doncs, a l’exposició competitiva concorren un total de 12 col·leccions, així com una col·lecció sobre targetes postals de places de bous de principis del segle XX. De fet, per a aquestes exposicions en concret s’han sol·licitat mata-segells especials de Correus amb les imatges del 'Far de Nules' i de les 'Casetes de la Platja de Nules'.

 Cal assenyalar que en aquesta mostra participaran expositors procedents principalment de diferents punts de la Comunitat Valenciana que presentaran col·leccions que seran qualificades per un jurat especialitzat.

Amb tot, la regidora de Cultura, M. José Esteban,  comenta que “és un orgull per a la nostra població ser de nou punt de trobada dels aficionats a la filatèlia de la nostra comunitat, gràcies al treball i esforç desinteressats dels membres del Grupo Filatélico y de Coleccionismo Noulas ”.

L’exposició es pot visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó els dies del 12 al 18 de setembre en horari de 18 a 21 hores.

 

Noticias relacionadas

next