'El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc'

El Teatre Principal rep a Pere Arquillué en un monòleg dramatitzat 

3/11/2023 - 

CASTELLÓ. El Teatre Principal de Castelló presenta este diumenge 5 de novembre, a les 19.00 hores, El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc. Esta peça teatral és un monòleg dramatitzat que ha rebut diversos reconeixements, com ara el Premi de la Crítica al millor text per a Josep Maria Miró, i al millor actor principal per a Pere Arquillué. L’obra està dirigida per Xavier Albertí.

L’obra es trasllada a un poble en el qual apareix el cos mort d’un jove de dèsset anys vestit únicament amb un vestit de bany roig i unes vambes d’esport, enmig d’un camp de farratge. La troballa del cadàver inicia este text per a un únic intèrpret, Pere Arquillué, on a través de diverses veus ens endinsa en este tràgic succés i, alhora, en el bellíssim paisatge rural d’un xicotet poble on, aparentment, mai passa res.
 

Barbie arriba a Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola programa este dissabte 4 i el diumenge 5 de novembre, a les 19.00 hores, un cap de setmana de cinema amb una de les pel·lícules més taquilleres de la temporada, Barbie. La pel·lícula s’exhibix en versió doblada el dissabte i original subtitulada al castellà, el diumenge.

La comèdia, interpretada per Margot Robbie, com a Barbie, i Ryan Gosling com a Ken, està dirigida per Greta Gerwig. Viure en Barbie Land consistix a ser un ésser perfecte en un lloc perfecte. Tot canvia quan es comença a tindre una crisi existencial. Un viatge a la realitat ho canviarà tot en l’idíl·lic món de Barbie. Part del món real es trasllada a Barbie Land i trenca el suposat món perfecte.

Noticias relacionadas

next