fins al 14 de novembre

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló obri amb vora 60.000 títols

5/11/2021 - 

CASTELLÓ. La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló obri les seues portes a la plaça Santa Clara fins al 14 de novembre. Una fira en la que enguany participen 13 llibreries i que oferirà vora 60.000 exemplars únics, descatalogats, d’ocasió, primeres edicions, edicions especials i molt més.

Aquesta iniciativa cultural, organitzada pel Gremi de Llibrers d’Ocasió de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, aplega amb la finalitat de fomentar la lectura i el treball de les editorials i llibreries com a eina de dinamització cultural a la ciutat. Així, durant deu dies la plaça Santa Clara reunirà llibres antics de multitud de temes: art, psicologia, història, filosofia, novel·la negra, ciència ficció, assaig, física i química, poesia, llibres escolars, de temàtica valenciana, etc. També hi haurà exemplars dels segles XVII, XVIII i XIX.

Com a atractius principals i per a les persones més curioses i col·leccionistes, la fira també ofereix llibres de Castelló i província gravats des del segle XVI fins al segle XX, així com postals del segle XIX i principis del XX o còmics antics des dels anys 20 fins a còmics dels segells Marvel o DC.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha participat aquest divendres en l’obertura en la que ha destacat que “una vegada més Castelló té l’oportunitat per a seguir fomentant els llibres i la lectura, els escriptors i escriptores, les editorials i llibreries, i a més fer-ho amb llibres i edicions especials o antigues”.L’edil ha aprofitat per convidar a la ciutadana a que participe en esta iniciativa que “ens apropa exemplars que d’una altra manera serien difícils d’aconseguir”.

A les paradetes estaran les llibreries Herreros 24, Torres de Valencia, Maestro Gozalbo, Russafa, El Carabo, El asilo del libro, La guarida de las maravillas, Al tossal, Querubín, Releo, Prim, Hamburgo i Madrid Books.

Noticias relacionadas

next