es desenvoluparan fins al mes de maig i estan enfocats en el sector de l'educació

Nules acull dos cursos de la universitat a distància amb una participació de més de 600 persones

15/03/2024 - 

CASTELLÓ. Nules dona un pas més com a aulari de la UNED Castelló-Vila-real i aquest quadrimestre alberga dos cursos amb un gran èxit de participació. En concret, es tracta dels cursos anomenats “Intervención en alumnado con altas capacidades” i “Situaciones de aprendizaje, DUA y Evaluación competencial” que estan enfocats al sector educatiu, en concret a les persones docents i a l’alumnat de la branca de l’educació.

De manera que, aquests cursos es poden realitzar tant presencialment com en línia motiu pel qual s’han matriculat més de 600 persones en cadascú dels cursos, de fet l’alcalde de Nules, David García, comenta al respecte que “s’ha tingut que tancar les inscripcions per l’alta demanda que ha hagut, per tant estem molt satisfets per l’acollida i resposta que ha hagut. De fet, seguirem treballant per a ampliar les accions i activitats de l’aulari de la UNED a Nules, que en l’actualitat compta ja amb la UNED Sènior”.

Així doncs, cal assenyalar que aquests cursos comptem també amb el suport del Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (Cefire) al reconèixer oficialment els cursos com a formació, i la UNED dota de 2 crèdits (ECTS) als participants en aquests cursos.  

Noticias relacionadas

next