les propostes es poden presentar fins el 29 de desembre

Nules convoca la 7ª edició del programa de promoció i creixement local Focus d'Empreses

7/12/2023 - 

CASTELLÓ. Nules convoca la setena edició del Programa Focus d’Empreses, del qual s’han publicat recentment les bases al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), per la qual cosa les persones interessades poden presentar les seues propostes fins al dia 29 de desembre.

En concret l’objectiu d’aquesta iniciativa és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats disposaran d’un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i de finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “el jurat avaluarà segons l’originalitat de la idea i la diferenciació, el coneixement del mercat i la competència, la viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, els  llocs de treball que crearà o la innovació, a més també tindrà en compte la diversificació de l’economia local. Amb tot, gràcies al suport municipal els projectes seleccionats podran desenvolupar-se i ser una realitat en un període de 12 mesos”.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules, encara que se’n poden presentar d’altres poblacions però en el cas de ser seleccionats tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

Aquest projecte compta amb una gran acceptació i és una de les apostes d’emprenedoria més importants de l’Ajuntament de Nules. De fet, moltes de les propostes presentades en anteriors edicions són en l’actualitat empreses en actiu.

A més, es tracta d’una iniciativa que ha sigut pionera a la província de Castelló que compta amb el suport de l’Escola d’Empresaris (EDEM) i de la Llançadora d’Empreses de València, a més de la Universitat Jaume I, i de la Cambra de Comerç de Castelló, que formen part del jurat juntament amb les empreses locals patrocinadores com ara Kerabén, Grespania, Huhtamaki o la Caixa Rural Sant  Josep de Nules.

Noticias relacionadas

next