estrena al paranimf 

Sol Picó torna a Castelló amb el seu nou espectàcle, 'Malditas plumas'

13/10/2020 - 

CASTELLÓ. L’espectacle de dansa Malditas Plumas de la reconeguda coreògrafa Sol Picó s’estrenarà al Paranimf de la Universitat Jaume I el pròxim 16 d’octubre de 2020, a les 20 hores, després que es suspengueren les funcions que estaven previstes en març en el Teatre Nacional de Catalunya.

Sol Picó, que ha estat guardonada enguany amb la Creu Sant Jordi per la seua trajectòria, s’inspira en aquesta obra en el gènere de la revista espanyola, la seua picaresca, i juga amb la transformació, la interacció del públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i sentit de l’humor que caracteritzen el seu llenguatge.

En Malditas plumas es recorren diferents episodis de la vida d’un personatge, encarnat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquesta obra el públic coneix la història d’una vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, experiències i vivències, connectant amb els sentiments més humans i universals: la por a la mort, la degradació o la pèrdua.


Noticias relacionadas

next