a partir d'aquest dissabte

Teatre, monòlegs o concerts copen l'activitat cultural de gener i febrer en Almassora

9/01/2020 - 

CASTELLÓ. El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollá, ha presentat aquest dijous la programació cultural d'Almassora per als mesos de gener i febrer. Durant aquests dos mesos, la Casa de la Cultura, la plaça Santa Isabel i la plaça Pere Cornell acolliran diversos monòlegs, obres de teatre, cinema familiar, concerts, Almassora Circ o actuacions de màgia. Les activitats abasten tot tipus de públic, des del circ per als més xicotets, fins a l'òpera o monòlegs per als més majors, segons ha informat el consistori de la localitat mitjançant un comunicat.

Les 14 actuacions culturals que copen la programació d'aquests dos mesos es divideixen en sis al llarg d'aquest mes i huit durant febrer. Els sis esdeveniments que té gener són teatre aquest dissabte, cicle de màgia l'endemà, cinema familiar el dia 19, òpera el dimarts 21, Almassora Circ el dissabte 25 i monòleg el diumenge 26. Totes les activitats se celebraran a la Casa de la Cultura excepte l'actuació de màgia que serà en la plaça Pere Cornell i el circ que tindrà lloc en la plaça Santa Isabel.

D'altra banda, la programació de febrer compta amb una actuació musical el dissabte 1, cicle de màgia el diumenge 2, teatre el dissabte 8, Almassora Circ el dissabte 15, cinema familiar l'endemà, òpera el dimarts 18, monòleg el diumenge 23 i concert de la Unió Instructiva Musical La Esmeralda el dissabte 29. Excepte el cicle de màgia, que se celebrarà en la plaça Santa Isabel, i Almassora Circ, que serà en la plaça Pere Cornell, totes les activitats tindran lloc a la Casa de la Cultura.

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha destacat en la presentació de la programació la seua voluntat de “rebre una resposta positiva per part del públic perquè hem fet un esforç perquè Almassora gaudisca d'una oferta molt variada i per a totes les edats”. A més, cal recordar que aquelles persones interessades a aconseguir l'abonament cultural poden acudir al Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) en el consistori local.

Noticias relacionadas

next