al paranimf de l'uji

'Abans que es faci fosc', un monòleg "d'alta intensitat" per a aprofundir en els clarobscurs del cosmos

21/01/2020 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló obri les seues portes divendres 24 de gener a les 20:00 hores per acollir la representació de  Abans que es faci fosc, un monòleg d’una alta intensitat emocional, obra de Hattie Naylor (creadora d’obres teatrals d’èxit com Ivan i els gossos). Dirigida per Pep Pla (director del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències) i interpretada per Míriam Iscla, cofundadora de la companyia T de Teatre, que va quedar seduïda pel text i ha donat impuls a aquesta posada en escena.

El text reflexiona durant 75 minuts sobre aspectes com: no sabem d’on venim. Som aquí. Les coses no són iguals avui que demà. L’univers és en moviment constant. Les nostres vides també. Som part del moviment. La ductilitat en el canvi constant de la nostra existència és essencial per sobreviure. La búsqueda de sentit a allò que ens passa, a què fem aquí i al perquè i al com i al quan i tot són preguntes.

"Ser valenta. Ser conscient en la pèrdua. Ser feliç en la trobada.
L’únic punt fix que tenim som nosaltres. Som el nostre referent, portem un bagatge infinit, som herència, som llum, Bon viatge". D'aquesta manera conviden a reflexionar els creadors de l'obra als espectadors.


Noticias relacionadas

next