Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 7 de marzo y se habla de energía eólica forestalia RODAJES salvem la renegà

a partir del pròxim 7 d'octubre

Almenara imparteix un any més els cursos d'anglés Trinity College London al Casal Jove

30/09/2019 - 

CASTELLÓ. Aquest 1 d'octubre, a partir de les 18 hores el Casal Jove d'Almenara acollirà una reunió informativa amb l'objectiu d'explicar i detallar el contingut i programació dels cursos, la validesa i forma dels exàmens de Trinity College London. A més es realitzarà una prova gratuïta de nivell en la mateixa sessió, segons ha informat el consistori de la localitat.

D'aquesta manera es donarà inici oficial un any més als Cursos de Trinity que es tornaran a oferir en el propi Casal Jove. Els exàmens també es realitzaran en el mateix espai, sense necessitat de desplaçament a altres localitats. Els cursos són quadrimestrals, començant el primer el pròxim 7 d'octubre i acabant el 10 de febrer. El segon quadrimestre anirà del 17 de febrer fins al 22 de juny.

De moment, estan obertes les matrícules per a anglés per a primària, així com per al B1 i B2. També hi haurà sessions de speaking i l'Ajuntament no descarta ampliar grups o nivells, depenent de la demanda. Les persones interessades poden informar-se en les pròpies instal·lacions del Casal Jove, o bé contactant amb la professora, Ana Castelló.

Els exàmens i cursos de Trinity no solament estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (Ofqual) sinó que estan reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Els certificats d'anglés ISE i GESE del Trinity College London estan reconeguts a Espanya pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports (MECD) així com per totes les comunitats autònomes, en aquest cas per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, avalant d'aquesta manera la seua oficialitat per a oposicions, Erasmus, accés a la Universitat, ocupacions, etcétera. 

Noticias relacionadas

next