l'1 de febrer

'Así que pasen cinco años' arriba al Paranimf amb un tenebrós passeig per l'imaginari de Lorca

29/01/2019 - 

CASTELLÓ. El divendres 1 de febrer de 2019, a las 20 hores, el Paranimf de la Universitat Jaume I acullirà la representació de Así que pasen cinco años, una obra de la compañía Atalaya-TNT que aborda alguns dels temes bàsics omnipresents en l’obra total de García Lorca, com solen ser el temps, l’amor i la mort; i temes entrecreuats, com ara la importància dels somnis, la frustració, el seu propi viatge interior i l’esterilitat.

Así que pasen cinco años es la història d’un jove, enamorat de la seua amada, que li explica a un vell que, per causes que no pot explicar, no es casarà amb ella... fins que passen cinc anys. El jove és un ésser pur, deslligat del contorn real, que només viu i fa viure la intimitat dels seus somnis i desitjos. Tots els altres personatges: el xiquet mort, el gat mort, el jugador de rugbi, el maniquí, el pallasso, l’arlequí i els jugadors de cartes, són símbols d’apetències, d’idees, de sensacions; de vivències subconscients.

Ricardo Iniesta és el responsable de la direcció i dramatúrgia d’aquesta obra que compta la composició musical de Luis Navarro i les interpretacions de Jerónimo Arenal, Manuel Asensio, Raúl Sirio, María Sanz, Raúl Vera, Elena Aliaga, María Sanz, José Ángel Moreno, Carmen Gallardo i Silvia Garzón.

Noticias relacionadas

next