Betxí sol·licita a l'Ivace una subvenció de 400.000 euros per a la millora dels polígons industrials

14/02/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí ha demanat a l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace) una ajuda perquè es puga sufragar el cost de l'adequació i millora de dos polígons industrials de la localitat. Així s’ha tramitat després que l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, explicara que "es tracta d'una subvenció que complementa les que tot just acabem de gestionar i que per tant significarà continuar apostant pel benestar del nostre municipi".

Tal com ha anunciat el consistori mitjançant un comunicat, el pla serveix per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per al present exercici. Segons ha explicat el primer edil, els treballs previstos estan valorats en 400.000 euros repartits entre el polígon del Canyaret i Cartonajes de la Plana.

Entre els projectes proposats destaquen l’asfaltat dels accessos sud i oest al Canyaret, l’ampliació del camí de Vila-real i la continuació del carril bici fins a la zona verda. Pel que fa al polígon de Cartonajes la Plana, la zona cicloturista arribarà fins als centres educatius de la localitat i s’asfaltarà l’accés pel camí del Pantà.  Juntament amb la pavimentació de vials, es preveu també la instal·lació de càmeres de seguretat i de senyals de trànsit, el plantat d’arbres a les zones verdes i la ubicació de papereres.

A l'espera de conèixer la resolució d'esta important subvenció de la qual el consistori betxinenc podria arribar a ingressar més de 400.000 euros, Remolar ha destacat que "ara fa uns dies obríem el pas a la passarel·la amb esta mateixa subvenció i, per tant, es tracta d’una injecció de diners que beneficiarà moltíssim la població".

Noticias relacionadas

next