X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

el 5 de desembre

El Festival d'Òpera porta fins a Vila-real 'Turandot'

4/12/2019 - 

VILA-REAL. El Festival d’Òpera de Vila-real continua aquesta setmana amb la seua programació. Aquest dijous, 5 desembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc al restaurant El Casino de Vila-real una nova representació del cicle Òpera gourmet, en aquest cas dedicat a l’òpera Turandot, de Giacomo Puccini.

L'Òpera gourmet és un concert d'òpera en format reduït, amb els moments més emblemàtics de l'obra, amb el qual l'associació Crea Escena tracta d’apropar el món de l'òpera i la sarsuela d’una manera distesa i entretinguda a tots els públics. 

En aquesta ocasió, la representació comptarà amb les veus de les soprano Olga Blanco i Ximena Agurto, el tenor Carlos Julio i el baix baríton David Cervera, els vila-realencs Pascual Gimeno i Josep Gil, com a pianista i narrador, respectivament. El concert, organitzat per Crea Escena i patrocinat per l'Ajuntament, la Fundació José Soriano Ramos i Fundació Caixa Rural Vila-real, és d'entrada lliure.

Noticias relacionadas

next