Museu de la Ciutat de Castelló 

El MUCC amplia les visites guiades al Castell Vell durant el mes de maig

21/04/2021 - 

CASTELLÓ. El Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC) allarga les visites guiades al Castell Vell durant el mes de maig, per donar continuïtat a una iniciativa que ha estat tot un èxit durant el mes d’abril, tal com apunta l'Ajuntament de Castelló en un comunicat. Per la Magdalena, on se situa la fortificació d'origen andalusí, han passat ja més de 100 persones des de l’inici de l’activitat al mes d’abril.

D’aquesta manera, la Regidoria de Cultura dona a conèixer el patrimoni històric de la ciutat, mitjançant el Museu de la Ciutat de Castelló. “La iniciativa del MUCC ha tingut una gran acceptació i ara volem oferir la possibilitat al públic que encara no conega el Castell Vell per acostar-se i descobrir aquest espai”, ha explicat l’edil de l’àrea, Verònica Ruiz, qui també ha destacat que “el paratge de la Magdalena dona un entorn ideal a la visita per a convertir-la en una excursió de proximitat i a la natura que tenim a la vora de la ciutat”.

Sota el títol Abril al Castell Vell, l’Ajuntament de Castelló ha organitzat les visites guiades per recordar la història de la capital de La Plana. Per als dies restants del mes de d’abril, el MUCC recorda que encara queden oportunitats per gaudir del Castell Vell. En concret, la fortificació andalusí es podrà visitar fins al 30 d’abril en horari de matí (de  10.00 a 12.00 hores) i horari de vesprada (de 17.00 a 18.30 hores). Excepcionalment, dilluns 26 i dimecres 28 no hi haurà visita programada. La primera visita del matí serà en valencià, mentre que la segona serà en castellà. En horari vespertí, se seguirà aquest ordre amb la primera visita en valencià i la segona, en castellà.

A partir de l’1 de maig, també es podrà visitar la fortificació andalusí ubicada al turó de la Magdalena. L’activitat es durà a terme fins al 30 de maig amb visites guiades, tant en valencià com en castellà. S’ofereixen un trentena de rutes en horari de matí (10.00, 10.30 o 12.00 hores) i de vesprada (18.00 hores), segons el dia de la setmana. Les persones interessades en realitzar l'activitat organitzada pel Museu de la Ciutat de Castelló, amb la Regidoria de Cultura, poden consultar els detalls dels horaris a la pàgina oficial del MUCC.

Noticias relacionadas

next