obres a càrrec de Geanina Miler

El Mucbe de Benicarló recorda el confinament en una exposició "alegre i diferent"

22/01/2021 - 

CASTELLÓ. 'Infancia', la nova mostra d'obres de l'artista romanesa Geanina Miler ja roman en el Mucbe de Benicarló. L'obra ha sigut presentada aquest divendres juntament a la seua autora i el regidor de Cultura, Pedro Manchón. L'exposició està formada, d’una banda, per una col·lecció de paletes de pintura, dibuixos, escultures i art manual que recullen moments infantils de jocs i situacions inspirats per la figura del seu fill, especialment durant els mesos del confinament i, d’altra banda, per dibuixos i pintures dedicades a la dona i escultures de coure sobre la natura.

Manchón s’ha mostrat satisfet de poder comptar al Mucbe amb aquesta obra "que transmet d’una manera original, positiva i amb uns treballs molt coloristes accions quotidianes dedicades als infants".

L’artista ha desvetllat que "el nom de l’exposició naix perquè durant els mesos de confinament, els joves van ser uns del que més van patir la impotència de no poder sortir al carrer, i jo volia plasmar-ho d’una manera alegre i diferent". Miler ha convidat la ciutadania a visitar l’exposició perquè ha afirmat que "l’art és la millor manera de trobar-se a un mateix i de sentir una emoció".

Geanina Miler és una artista romanesa amb arrels alemanyes resident a La Sénia. Miler és una pintora autodidacta que ha estudiat Filologia i Història i un màster en gestió de projectes i espais culturals. A més, també és membre de l’Associació Espanyola de Pintors i Escultors i ha exposat a Barcelona, Madrid, Peníscola o Brussel·les.

L’exposició es pot visitar al Mucbe fins al 28 de febrer.


Noticias relacionadas

next