elecciones municipales

El PSPV de Vila-real vol convertir la plaça de l'estació en un intercanviador de transport 

23/05/2019 - 

VILA-REAL. PSPV-PSOE de Vila-real  asegura que la mobilitat sostenible està entre les seues prioritats i ha anunciat que un dels projectes que els socialistes escometran en la pròxima legislatura si revaliden la confiança dels electors serà la remodelació de la plaça de l'estació del ferrocarril per a habilitar un intercanviador de transport.

L'actual regidor de Territori i Mobilitat a l'Ajuntament i número 3 de la candidatura del PSPV-PSOE, Emilio Obiol, explica que aquesta actuació comportarà un avanç en l'aposta per la mobilitat sostenible. 

“Hem fet realitat un servei d'autobús eficaç i eficient, amb dues línies que permeten la connexió dels diferents barris de la ciutat, fins i tot arribant fins al Termet, completament gratuït de manera pionera i que ha demostrat la seua utilitat, perquè respon a les necessitats dels usuaris”, incideix Obiol.

Els socialistes aseguren que els autobusos ‘groguets’ són només l'arrencada del seu pla de mobilitat sostenible per a Vila-real. El PSPV-PSOE proposa continuar fomentant del transport públic amb “la remodelació de la plaça exterior de l'estació de ferrocarril, regenerant urbanísticament aquest entorn, i creant un intercanviador de transport, en el qual confluirien les línies d'autobús tant urbà com interurbà, a més de comptar amb un punt de préstec de bicicletes Bicivila’t”, explica el candidat socialista.

Tot amb l'objectiu de “fomentar l'ús del transport públic, millorant les connexions i facilitant als usuaris la possibilitat de desplaçar-se amb diferents mitjans tant per la ciutat com per l'àrea metropolitana”, assenyala Obiol.

El candidat socialista afegeix que “continuarem reivindicant davant el Govern central la millora d'estació de ferrocarril, amb la substitució de la passarel·la elevada per un pas subterrani, per a donar solució al ‘empastre’ que ens va deixar el Partit Popular i que ocasiona continus problemes als usuaris del tren”.

Noticias relacionadas

next