representacions de l'aula de Teatre Carles Pons

El nou teatre es fa amb humor, 'likes' i dansa

12/05/2021 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I acull durant el mes de maig les representacions de final de curs dels diferents tallers i cursos de l'Aula de Teatre Carles Pons. Les obres es representaran tots els divendres a les 19 hores i l'entrada és gratuïta amb reserva prèvia fins a completar l’aforament. 

El divendres 14 de maig l’alumnat del Taller d’escenes de pràctica teatral interpretarà l'obra Humoristes! sota la direcció de Joan Comes i amb les actuacions dels actors i actrius Alba Ramón, Ester Gil, Isabel Beltrán, Laia Espinosa, Laura Caldés, María Luisa Bautista, Marina Ferrandis, Paula Lorenzino, Paz Palau, Pedro Martínez, Toni Marín y Vicky Salas. L’espectacle té lloc en la dècada dels anys 70 en un centre educatiu de Manchester on una colla d’aspirants a humoristes preparen la seua última classe abans de debutar davant el públic, però el racisme, el sexisme i els comportaments de supremacia esperen la seua oportunitat, també en l’humor.

El divendres 21 de maig serà el torn dels integrants del Grup d’iniciació al teatre amb l'espectacle Si tu em dones like, ho deixe tot, dirigit per Regina Prades, una obra que vol posar de manifest alguns dels paranys en els quals es pot caure quan les persones s’aferren massa a la idea d’agradar els demés per damunt de tot. La interpretació serà a càrrec d’Andrea Sifre, Blanca Jiménez, María Fabra, Carlos Fabra, Inés Remolina, Iraia Rubert, Jorge Ponz, Juan Antonio González, Lídia Gil, Pablo Tasso, Pili del Prado, Isabella Cifuentes, Jon Tabernero, Lupe Centelles i Pablo Soldevila.

Aquest mateix dia actuarà l’alumnat dels Tallers de dansa que interpretarà l’obra Primera Necessitat. Pepa Cases dirigeix aquest espectacle sobre les coses que vertaderament són importants a la vida i com només en moments extrems es valora el que el es té.

Finalment, el divendres 28 de maig els integrants del Curs d'interpretació teatral oferiran una adaptació de l'obra d’Homer L’Odissea, dirigida per Cesca Salazar, una versió en la qual es destacarà el paper de les dones en un camí ple d’obstacles de retorn a Ítaca. L’obra estarà interpretada per Paula Cerezo, Verónica Chover, Inés Dobón, Lledó García, Toni Marín, Judith Masnou, Íker Parra, Aída Pauner y Mireia Valls.

Noticias relacionadas

next