pintura

Els paisatges somniats per Miguel Oñate s'exposen en Benicàssim

12/08/2021 - 

CASTELLÓ. La Sala Escena de Benicàssim aferma la seua aposta per l'art contemporani amb l'exposició del pintor nascut a Albacete, però criat i establit a Mislata, Miguel Oñate.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha mostrat la seua satisfacció perquè “l'obra optimista d'aquest pintor es puga veure, per primera vegada, en una sala de la província de Castelló”. Amb una trajectòria d'èxits, Oñate treballa des de fa temps amb prestigioses galeries espanyoles i a nivell internacional, entre França, Alemanya i els EUA.

Ara, l'univers plàstic de l'artista Miguel Oñate inunda de fantasia, imaginació i optimisme la sala. Peces d'un lirisme desbordant que recreen paisatges quimèrics a mig camí entre la realitat i la irrealitat. “Els quadres de Miguel Oñate són pura reflexió plàstica en els quals cada espectador reconeixerà els seus propis paisatges viscuts i, tal vegada, somiats. Podríem enquadrar la seua obra en un surrealisme abstracte, però tal vegada el millor seria evitar encasellar-la i gaudir del cas estrany i l'oníric d'aquest particular cosmos”, assenyala la crítica d'art Patricia Mir.

L'exposició del pintor d’Albacete ‘Imagina’ podrà visitar-se a la Sala Escena fins al pròxim 19 de setembre, en horari de dimarts a diumenge de 18.00 a 21.00 hores.

Noticias relacionadas

next