l'obra busca l'interacció amb l'espectador

El teatre com a resposta: 'Com quedem?' indaga sobre les relacions entre adolescents

28/11/2019 - 

CASTELLÓ. La companyia Teatre de Caixó porta aquest divendres a la plaça de les Aules a partir de les 19:00 la seua obra Com quedem? Una representació que aborda com es construeixen les relacions sexuals i afectives en l'adolescència i que s'engloba dins de les activitats programades per Diputació per conmemorar el 25N el Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra les Dones. 

Teatre de Caixó ha realitzat una investigació actual per tal de reflexar com es construeixen les relacions afectives en l'adolescència. La història mostra la relació entre Pau i Lluna, una relació que comencen influïts per les seues amistats i que construeixen influïts pels estereotips que els rodegen. Cadascun vol una cosa i els ritmes no són els mateixos, tenen dubtes, inseguretats, desitjos, creences... i tot això els durà a una situació límit.

Aquest espectacle de teatre fòrum convida als assistents a convertir-se en "espectactors i espectactrius" i pujar al escenari per a interpretar una versió diferent a la que ofereixen els actors.

Noticias relacionadas

next