cada divendres del mes de novembre

Espectacle, ball i 'varietés': Vila-real llança 'Records de la vila amb la Chica Karamelo' 

4/11/2020 - 

VILA-REAL. L'Ajuntament de Vila-real llança un programa pilot d'animació per a adults de la mà de la Chica Karamelo. Aquesta iniciativa busca dinamitzar el sector, que ha vist reduïdes les seues possibilitats per la pandèmia, i facilitar l'organització d'activitats culturals, fent costat a l'empresa local i amb totes les mesures de seguretat.

Baix el títol Records de la vila amb la Chica Karamelo arranca aquest divendres al Jardí Alaska amb la presentació d'Alfredo Rey i Antonio Romero, que s'uniran a la Chica Karamelo en la primera sessió de Records de la vila. L'espectacle està previst que s’inicie a les 19.00 hores -obertura de portes a les 18.15 hores- amb aforament limitat a 130 persones. Els interessats poden recollir les entrades a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, fins al mateix divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Tete de Linares, Manu Navarro i Juanra Castillo se sumaran a l'elenc d'actuacions de la Chica Karamelo en les sessions successives, durant tots els divendres del mes de novembre.


“El món de l'espectacle, les sales de ball, la restauració… tots aquests sectors s'han vist greument perjudicats per les conseqüències de la covid-19. Des de l'Ajuntament de Vila-real, la casa de tots, estem intentant ajudar als nostres sectors econòmics i culturals, promovent iniciatives que permeten a les nostres empreses mantindre l'activitat amb totes les garanties de seguretat”, assenyala el regidor responsable de la marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments. 

next