Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

L'Ajuntament d'Almenara facilitarà l'ampliació de terrases dels bars i restaurants locals

29/04/2020 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha anunciat que el consistori col·laborarà amb els bars i restaurants de la localitat possibilitant l'ampliació de les seues terrasses de manera gratuïta, amb l'objectiu que aquestes siguen més grans perquè tinguen una major capacitat de gent pel fet que en les primeres fases de reobertura hi haurà mesurades de distanciament. 

Així, Pérez ha assenyalat que "el nostre objectiu és col·laborar amb el sector i estudiarem les condicions i ubicacions de les terrasses case a cas per a valorar com es poden ampliar i si per a tal fi cal prendre algunes mesures quant a supressió d'alguna plaça d'estacionament o talle parcial del carrer". A més, ha agraït als diferents grups municipals i als regidors no adscrits totes les propostes que han fet a l'equip de govern, que coincideixen amb el suport al comerç local.

D'aquesta manera, des de l'ajuntament, a través de la Policia Local, es contactarà amb els diversos locals per a veure les intencions i les possibilitats existents. No obstant això, l'alcaldessa recomana que siguen també els propis bars i restaurants els que es posen en contacte amb el consistori. Tal com ho ha anunciat en un comunicat, l'ajuntament estarà pendent de les normatives que es publiquen en el BOE sobre aquest tema per a acabar d'ultimar tots els detalls i possibilitats, però "si en la normativa final es concreta l'assenyalat ahir sobre aquest tema, actuarem d'aquesta manera".

Per contra, altres grups polítics municipals com Compromís consideren aquesta mesura "insuficient", ja que una de les seves propostes era la de suprimir les taxes de les terrasses dels bars i restaurants locals els bars. A més, consideren que "respondre així a una proposta d'un grup feta per registre, quan hem quedat que treballarem en equip, deixa molt que desitjar en quant a cortesia política".

Repartiment de màscares

D'altra banda, tal com es va realitzar en el seu moment amb els comerços i petites empreses que estan oberts actualment, l'Ajuntament d'Almenara ha anunciat que dilluns que ve començarà el repartiment de màscares a tots aquells comerços que òbriguen de nou les seues portes per a començar les seues activitats dins de la denominada fase 0 de la desescalada.

Noticias relacionadas

next